Головна Події На Тернопільщині згорів диско-бар

На Тернопільщині згорів диско-бар

На 16 червня о 07:39 на пункт зв’язку ДПРЧ-15 Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій будівлі диско-бару в с.Хмелева Заліщицького району. Як вдалось встановити, загорання виникло близько 07:30 на мансардному поверсі. Дерев’яними конструкціями вогонь швидко поширився на значну площу, загрожуючи охопити будівлю повністю.

 

 

 

Першими до місця події прибув підрозділ місцевої пожежної охорони села Берем’яни Заліщицького району, а невдовзі до гасіння пожежі приєднались рятувальники з 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та працівники місцевої пожежної команди с.Товсте Заліщицького району. Всі сили та засоби вогнеборці спрямували на боротьбу з вогнем. Для гасіння пожежі залучалась ланка газодимозахисної служби. Всього було залучено 11 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. На захист будівлі подано 3 пожежних ствола, використано 13 т. води. Спільними зусиллями о 08:47 пожежу на площі 204 м.кв локалізовано та 09:26 – ліквідовано.

 

 

 

Під час гасіння врятовано перший та частково другий поверх будівлі. На місці події загиблих та травмованих не виявлено. Причина пожежі встановлюється. Керував гасінням пожежі начальник Заліщицького РВ У ДСНС України у Тернопільській області майор служби цивільного захисту Андрій Пачва.