Головна Події На Тернопільщині збили на смерть чоловіка і дві дівчини не дійшли до...

На Тернопільщині збили на смерть чоловіка і дві дівчини не дійшли до “клубу”

dtpЗа останню добу на дорогах Тернопільщини трапилося три наїзди на пішоходів, одна з автопригод призвела до загибелі людини.

7 серпня близько 21 години до Теребовлянського райвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні, що до них з травмами, отриманими після ДТП, звернувся 65-річний житель міста Теребовля. Встановлено, що травми ним отримані після наїзду автомобіля ВАЗ 2106. Обставини автопригоди встановлюються.

В цей же вечір біля 23 години до Тернопільського міського відділу міліції надійшло повідомлення про автопригоду біля АЗС «WOG» по вулиці Підволочиське шосе. 36-річний водій автомобіля «Fiat Scudo” скоїв наїзд на 56-річного пішохода, який знаходився на проїзній частині дороги. З важкими травмами пішохода доправили до лікувального закладу. На жаль, лікарі не змогли врятувати життя чоловіку.

Ще один наїзд на двох неповнолітніх пішоходів відбувся близько опівночі в селі Конюхи Козівського району. Водій автомобіля «Шевроле Авео» не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох 17-річних мешканців села, які прямували до місцевого клубу. Одного з пішоходів госпіталізовано до обласної дитячої лікарні з закритим переломом лівого стегна. Інший пішохід після надання медичної допомоги в Зборівській районній лікарні відпущений додому.