Головна Події До потерпілої на Тернопільському озері не могли добратися ні лікарі ні рятувальники...

До потерпілої на Тернопільському озері не могли добратися ні лікарі ні рятувальники – очевидці

Вчора, 28 липня на Тернопільськму озері загинула 27 річна дівчина. За словами очевидців стався трагічний збіг обставин — купання в невстановленому місці, перевантаженість автомобілями проїзду до так званого пляжу, і те, що до самого місця купання неможливо добратися через встановлений на узбережжі бар. Приїзд швидкої і рятувальників перетворився на квест, ціною якого є не врятоване людське життя.

«Через неуків спеціалістів сьогодні втопилась дівчина на “Циганці”. По перше який дурень назвав Циганку пляжем у проекті? Хто дозволив біля нього ставити бар в прибережній смузі? Чому усе кругом затягнуте сіткою через яку не можуть до потерпілої добратись ні пожежники ні медики. Чому в прибережній смузі стоїть така маса машин, особливо біля закладу “Сапсан”. Чому, якщо це пляж буйок не означає місце де можна купатись а означає яму глибиною 9 метрів?» – пише очевидець події Олег Фостяк.

Та проливає світло на те, як здійснювалися пошуки і сама оерація з порятунку дівчини.

«ЇЇ вдалось знайти десь на 4-5 хвилині.Приблизно 30 секунд до хвилини добирались рятувальники через перепони. Швидка уже приїхала на кілька хвилин пізніше але … важко це розписувати по хвилинах.