Головна Події Від хліва ледь не загорівся будинок і господар

Від хліва ледь не загорівся будинок і господар

18 травня о 14:00 на пункт зв’язку 3-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Великі Бірки Тернопільського району. Горів житловий будинок на вул.Шевченка, 104. На виклик вирушили черговий караул ДПРЧ-3 та селищний підрозділ місцевої пожежної охорони.

На момент прибуття вогнеборців горіла покрівля господарської будівлі на площі близько 40 м.кв. Пожежа швидко набирала обертів існувала загроза поширення полум’я на житловий будинок, розташовані поряд. Всі сили та засоби рятувальники спрямували на боротьбу з вогнем. Спільними зусиллями о 14:36 пожежу було локалізовано, а о 15:20 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано будівлю. До ліквідації пожежі залучалися 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу.

На місці події травмувався місцевий мешканець, громадянин 1937 року народження, який до приїзду рятувальників намагався ліквідувати пожежу власними силами. Потерпілого, що отримав опіки обличчя, шиї та обох передпліч шпиталізовано в 1-шу міську лікарню м. Тернополя.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.