Головна Події Буревій на Тернопільщині знеструмив 22 населених пункти

Буревій на Тернопільщині знеструмив 22 населених пункти

bureviyБуревій знеструмив на Тернопільщині понад два десятки сіл. У шести областях загалом, знеструмлено 284 населених пункти, повідомилии в ДСНС.

У Тернопільській області – 22,  є окремі випадки падіння дерев.

Чимало старих дерев, не витримавши сильних поривів вітру, впали, заблокувавши проїжджі частини доріг. Для розчищення доріг залучалися пожежні підрозділи.

До аварійно-відновлювальних робіт залучено підрозділи ДСНС і комунальні служби.

Зокрема, о 18:22 по вулиці Збаразькій черговим караулом аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення було здійснено деблокування легкового автомобіля «Ауді А6», та розчищено проїжджу частину у дворі будинку від дерева, яке впало внаслідок погіршення погодних умов. У цей же день о 18:50 по вулиці Новий Світ у місті Тернопіль рятувальниками аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення було розчищено проїжджу частину у дворі будинку від 2-х дерев та електроопори.

О 19:13 в місті Тернопіль по вулиці Бережанській черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, було розчищено проїжджу частину дороги в напрямку села  Підгороднє від дерева.