Головна Події Подробиці жахливого вбивства вагітної жінки у Тернополі

Подробиці жахливого вбивства вагітної жінки у Тернополі

zadushilПрокуратура міста Тернополя здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно жителя міста Тернополя за фактом умисного вбивства вагітної жінки та спричинення працівнику міліції тілесних ушкоджень.   

Встановлено, що 22-річна жінка, яка перебувала на 19 тижні вагітності, проживала в одній з багатоповерхівок на БАМі. Її було виявлено у приміщенні квартири з ознаками насильницької смерті.

Експерти встановили, що смерть вагітної жінки настала внаслідок механічної асфіксії від стиснення органів шиї та закриття носа і рота руками.

За підозрою у вчиненні вказаного кримінального правопорушення в порядку ст.208 КПК України затримано знайомого потерпілої – 23-річного жителя міста Тернополя. Під час затримання, коли один з працівників міліції йому представився та пред’явив службове посвідчення, тернополянин умисно наніс йому удар своєю головою в ділянку обличчя, чим спричинив правоохоронцю закритий перелом кісток носа.

За даним фактом 1 березня 2015 року затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.2 ч.2 ст.115 та ч.2 ст.345 КК України (умисне вбивство та погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Триває досудове розслідування.