Головна Новини Як знизити кількість зморшок?

Як знизити кількість зморшок?

Вікові зміни неминучі: гравітація діє на наші м’язи, які з часом слабшають і опускаються, формують носогубні складки та заломи на лобі. Дефіцит гіалуронової кислоти, що відповідає в організмі за міжклітинні зв’язки та синтез еластину і колагену призводить до зниження пружності шкіри і її сухості. Як уникнути великої кількості зморшок без пластичної хірургії?

Фейсбілдінг

Система щоденних вправ, спрямована на підтримку м’язового каркаса в тонусі.
Розроблено спеціальні програми для різних типів шкіри. Заняття не займає більше 30 хвилин в день, але з часом благотворний результат тренінгу стає помітний на тлі однолітків.

Косметика

Тільки від перевірених виробників, гіпоалергенна. Крем от морщин обирайте виключно за типом шкіри. У разі комбінованої шкіри косметологи рекомендують застосовувати принцип мультимаскінгу: Т-зона, щоки, лоб та зона навколо очей обробляються різними засобами.

Процедури догляду за шкірою обличчя починаються з молодості і не
закінчуються ніколи: Профілактика зморшок.  Завдання косметики – наситити шкіру антиоксидантами і підвищити її імунітет.

Бренд Ів Роше розробив лінію продуктів Elixir Jeunesse для
профілактики появи зморшок, відновлення і детоксу.

Підвищення пружності шкіри. З першими зморшками починається боротьба за активізацію синтезу колагену і еластину + захист шкіри від негативного УФ- випромінювання. Компанія Ів Роше для боротьби з першими зморшками розробила лінію кремів і сироваток Sèrum Vègètal, що забезпечують вирівнювання рельєфу і сяйво шкіри.

Боротьба зі старінням. Косметика активно поповнює віковий дефіцит гиалурону, підтримує вироблення колагену і вітамінізує шкіру. Зверніть увагу на лінії Ів Роше з ліфтинг-ефектом і філери від глибоких зморшок – вони забезпечують чіткий контур та підтягують шкіру. Для сухої шкіри створений крем з 30 цінними маслами Riche Crème.

Ін’єкції

Біоревіталізація і мезотерапія зменшують дефіцит гіалуронки, мікроелементів і вітамінів в дермі. Контурна пластика вирівнює рельєф і розгладжує зморшки філерами високої щільності на основі  гіалуронової кислоти.

Апаратні методики

Лазерна шліфовка шкіри прискорює регенерацію клітин, РФ-ліфтинг миттєво згортає білкові структури і запускає бурхливий синтез колагену і еластину. У сукупності з ін’єкціями і домашнім доглядом ваше обличчя збереже пружну і здорову шкіру на довгі роки.