Головна Новини У Тернополі викрили цілу секс-індустрію

У Тернополі викрили цілу секс-індустрію

Справжню секс-індустрію розвинула у Тернополі 26-річна мати-одиначка. Вочевидь жінці набридло заробляти на життя законним способом, вона вирішила стати сутенеркою. В спілку закликала ще подругу та товариша. Жінки виконували адміністративну роботу, а чоловік займався довозом.

В інтернеті знайшла жінок віком від 25 до 30 років з різних куточків України. А саме – Дніпропетровської та Запорізької областей. У яких були свої сім’ї, діти, чоловіки. Вдома повії розповідали, що їздять у Тернопіль на роботу, мовляв, там доглядають за людьми похилого віку. Схема у них була налагоджена.  Працювали вахтовим методом. Два тижні – дві дівчини, наступних два тижні – інші дві.

Зустрічалися на виїзді, а саме: в готелях, саунах, квартирах.  Послуги оцінювали так: 1 дівчина – 1200 грн., а якщо потраплявся гурман і хотів обох зразу – це вже вартувало 3000 тис. грн.

До слова, клієнтів горе-бізнесменші шукали також в інтернеті. За ними слідкували тернопільські правоохоронці з квітня місяця. Тим часом збирали докази. Попалися дівчата на гарячому в одному із готелів міста.  Правоохоронці  вчини обшук на орендованій квартирі, де мешкали дівчата. Там знайшли записники, списки та мічені купюри.

Ведеться слідство.