Головна Новини У Заліщиках обіцяють винагороду за інформацію про нелюдів, які вбивають собак

У Заліщиках обіцяють винагороду за інформацію про нелюдів, які вбивають собак

Шановні жителі м.Заліщик!
Вам не набридло жити серед негативу, біосміття та нелюдів? У нашому місті розвелись психічного хворі, які вбивають беззахисних тварин. Маньяки, які насолоджуються муками. Останні випадки просто змушують задуматись про те, що наше місто є небезпечним не тільки для тварин, а й для людей!
Виродки стріляють по собаках у межах міста, отруюють стерилізованих та вакцинованих. Вони вже настільки втратили страх і вірять у свою безкарність, що починають проникати на приватні території та підприємства, і там нещадно вбивати тварин, які мають власників!!!
Заліщики схаменіться!! Люди не мовчіть! Завтра черговою жертвою можете стати ви або ваші діти! Насильство у будь-якій формі над тваринами рано чи пізно переросте у насильство над людьми. Психічно врівноважена людина ніколи не буде отримувати насолоду від страждань живих створінь. Задумайтесь з ким ви живете поруч і хто ходить між нами містом!
У гуманних методах зменшення кількості безпритульних тварин, а саме стерилізації та прилаштування, задіяно неабиякі людські та фінансові ресурси. Ми вклали безліч зусиль разом з небайдужими, щоб дійти до рівня цивілізованої громади, не жорстокої, не дикарської, а саме гуманної та цивілізованої! А у відповідь отримуєм щоденні вбивства від яких холоне кров! Вже не один випадок, коли тварини вмирали на очах дітей в страшних конвульсіях з піною в роті, а це травма на все життя.
Через злочини, які намагаються замовчати гинуть не тільки безпритульні, а й домашні тварини, бо вбивці розкидають отруту в місцях загального вигулу. І цьому немає кінця-краю… Земляки, однодумці, християни, люди допоможіть припинити цю вакханалію, це пекло!
❗️Приховуючи злочин ви також стаєте співучасником злочину. ❗️У нашій країні є закони, які захищають тварин від жорстоко поводження і вбивства, а саме стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами Кримінального кодексу України (вбивця може цілком реально потрапити за грати), Закон України «Про захист тварин від жорстокого поводження».
Наше з вами завдання домогтися, щоб закони почали дотримуватися, а вбивці були покарані. Давайте разом робити наше місто безпечним і цивілізованим!
СПІЛЬНОТА НЕБАЙДУЖИХ ЗООЗАХИСНИКІВ ОБІЦЯЄ ВИНАГОРОДУ В 5000 ГРИВЕНЬ ТА ПОВНУ АНОНІМНІСТЬ ЗА БУДЬ-ЯКУ ДОСТВОВІРНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО НЕЛЮДІВ, ЯКІ ЗАЙМАЮТЬСЯ ВБИВСТВАМИ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН У М.ЗАЛІЩИКИ!!!!