Головна Новини Зі святом тернопільських міліціонерів вітала Тоня Матвієнко

Зі святом тернопільських міліціонерів вітала Тоня Матвієнко

Парадний одяг, радісний настрій – 20 грудня міліція відзначає своє професійне свято. В актовій залі обласного управління внутрішніх справ Тернопільщини напередодні зібралися офіцери і рядовий склад на урочистості з цієї нагоди. Щоправда, не всім судилося бути на торжестві, бо міліцейська служба немає ні вихідних, ні свят. Хтось того дня патрулював вулиці, забезпечуючи громадський спокій, хтось виконував слідчо-оперативну роботу, когось свято застало на трасах та дорогах, бо нагляд за безпекою руху ніхто не відміняв. Але щирі слова привітань та подяки за віддану службу, мужність, героїзм, сумлінне виконання службових обов‘язків звучали для всіх міліціонерів нашого краю. 

– Висловлюю щиру вдячність усім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю, – звернувся до присутніх начальник обласного управління внутрішніх справ, генерал-майор міліції Віктор Сак. – Зичу мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті.
На нас покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави та суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби зі злочинністю, охорона громадського порядку. Мені приємно, що співробітники тернопільської міліції демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров’я, сумлінно виконують свій професійний обов’язок. Слова вдячності хочу адресувати нашим ветеранам та пенсіонерам. Ваш професійний досвід, активна життєва позиція, мудрість і сила духу є гідним прикладом для молодих.
На теплі слова-привітання були щедрі й керівники обласних адміністрації та ради, міста Тернополя, громадських та виробничих організацій, які прибули привітати міліціонерів.

Вже стало традицією з нагоди професійного свята відзначити тих, хто своєю працею примножує славні традиції міліції Тернопілля. Не став винятком і цьогорічний День міліції. Державні нагороди, відзнаки Кабінету Міністрів та Міністерства внутрішніх справ, медалі, нагрудні знаки, дострокові звання, грамоти, грошові премії, цінні подарунки, сертефікати на отримання житла, загалом нагороди знайшли більше сотні міліціонерів та пенсіонерів органів внутрішніх справ краю.

Урочисте зібрання продовжилося святковим концертом. Пісенними дарунками вітали тернопільських міліціонерів не лише місцеві знаменитості, а й столична гостя – фіналістка телепроекту «Голос країни» Тоня Матвієнко.