Головна Новини Жінка за любов заплатила тисячі доларів

Жінка за любов заплатила тисячі доларів

гроші
грошіЗасуджувати жінку, котра прагне бути щасливою – права не маємо, проте, коли «кохання» обрамлюється у вінок «зелених» купюр, застерегти про це інших – святий обов’язок.
На одному з телеканалів тернополянка прочитала смс-повідомлення про те, що молодий і забезпечений чоловік шукає супутницю життя. Оголошення так зацікавило жінку, що та швиденько набрала вказаний номер телефону і натиснула клавішу «виклик». Зв’язок було встановлено. Далі обмін фотографіями через ммс і щоденне спілкування в телефонному режимі. У своїх розмовах мобільний залицяльник постійно натякав на бажання мати лише серйозні взаємини, адже він людина солідна – власник мережі крамниць, тому легковажних інтрижок не заводить. Словом, молода жінка уже подумки приміряла весільну сукню і уявляла себе дружиною великого бізнесмена із сходу України. Далі мова пішла про зустріч. І тут «наречений», так би мовити, вирішив перевірити тернополянку: чи справді вона йому довіряє, чи, може, їхнє спілкування – це несерйозно. Уявіть стан жінки, котра всім серцем бажає зустрічі, а їй дорікають легковажністю. Звичайно, вона готова на все заради щастя. Залицяльник цього й чекав. Далі була вказівка перечислити на вказаний картковий рахунок сімнадцять тисяч доларів, запевнення, що це лише для перевірки серйозності намірів створити сім‘ю, а завтра ж гроші будуть їй повернені і,звичайно, аби затягнути якнайміцніше шахрайські тенета – палке зізнання в коханні. Мов навіжена, тернополянка збирала потрібну суму – і в подруги позичила, і кредит взяла, і все своє вишкребла до копійки. Коли гроші були перераховані, ще декілька днів «бізнесмен» давався чути, а далі зник.
      На зустріч потерпілій довелося йти, щоправда не з «нареченим», а з працівниками міліції. Оперативники доклали усіх зусиль і робота принесла бажаний результат. У Сімферополі було затримано двох осіб, котрі знімали з картки перераховані тернополянкою кошти. Далі нитка потягнулася на схід. У Донецьку було арештовано раніше судимого організатора шахрайської зграї. В аферу з видурюванням грошей через любовні інтриги були втягнені навіть дружина одного з підозрюваних та його знайома. Словом, цілий тандем працював над тим, аби обкрутити жертву. Що тут скажеш, зловмисникам вдалося задумане, та скористатися нечесно здобутими грошима завадили тернопільські оперативники.