Головна Новини Завдяки Наталі Турецькій чиновниці потрапляли в керівні крісла

Завдяки Наталі Турецькій чиновниці потрапляли в керівні крісла

IMG_4597-635x47631 жовтня 2014 року Богдан Рокочий представив колективу нового заступника директора Тетяну Четвертак. Раніше вона працювала головним спеціалістом Департаменту фінансів обладміністрації, пише 20 хвилин

«Пані Четвертак не має відповідної освіти, не має потрібного досвіду роботи і взагалі не орієнтується в питаннях соціальної роботи та управління діяльністю соціальних служб. Інформація про вакансію даної посади в засобах масової інформації не поширювалася, – пише пані Шимчук у своєму зверненні в прокуратуру. – Четвертак призначили неспроста. У розмові вона сама хвалилася, що отримала посаду завдяки сприянню Наталії Турецької, дружини екс-очільника адміністрації Олега Сиротюка.”

Як же все-таки пані Четвертак потрапила в крісло заступника директора?

Сама вона стверджує, що давно мріяла про таку роботу. Адже ще в Департаменті фінансів курувала соціальну сферу.

– Фінансова діяльність дуже суха, а тут спілкуєшся з людьми, є реальна можливість надавати їм певну допомогу, – каже вона. – Тут я бачу результат своєї роботи.

Своє знайомство із сім’єю Сиротюків жінка не заперечує.

– Моя дитина навчається в одному класі з дитиною Наталії Турецької та Олега Сиротюка, – говорить вона. – Узагалі в нас, у третій школі, вчиться багато дітей впливових батьків. Але це нічого не означає… Це нісенітниці про моє призначення.