Головна Новини За що вбили студента із Чорткова у Харкові?

За що вбили студента із Чорткова у Харкові?

thumb_36353_news_mІнформацію про вбивство у Харкові студента із Чорткова підтвердили «20 хвилин» у прес-службі навчального закладу. Утім, без будь-яких уточнень.

За інформацією ЗМІ, студент-другокурсник загинув за лічені хвилини, оскільки ножем йому перерізали сонну артерію. Хто саме вбив хлопця, слідство не уточнює, утім стверджує, що має інформацію про підозрюваного.

– Наразі слідству відомо, що в кафе відпочивало декілька компаній, – цитують видання слова прес-секретаря прокурора Харківської області Віти Дубовик. – Одна із них святкувала день народження, інша – парубочу вечірку. На танцмайданчику стався конфлікт. Хтось когось штовхнув. У результаті група хлопців вийшла на вулицю.

Що ж сталось на вулиці, пишуть ЗМІ, достеменно ніхто не знає. Однак, за словами Віти Дубовик, найближчим часом будуть закінчені первинні оперативні слідчі дії. Прокуратура збере всю інформацію. І є велика імовірність, що особу підозрюваного буде встановлено найближчим часом

Тим часом, інтернетом шириться інформація, що загиблий – Віктор Попіль з Чорткова. Ймовірну причину суперечки його друзі пов’язують із вигуками компанією «Слава Україні!»

– Коли закінчилась музика, хлопці почали кричати «Слава Україні!», зал підхопив, – цитують у спільноті «Патріот» слова друга Віктора (просив не називати його імені). – Поруч сиділи хлопці, яким це не сподобалось. Я сам там не був, но мені говорили, що вони ніби то з Донбасу.

Хлопці вийшли на вулицю. Почалась штовханина. Відтак з’ясовування стосунків закінчилось плачевно – Віктору хтось перерізав горло і він загинув майже відразу.
За інформацією спільноти, слідчі вилучили відео з камер спостереження на найближчих до бару приміщеннях. А допоки вбивця на свободі, просять не політизувати конфлікт.

– Неможна однозначно стверджувати, що вбивство сталось через політичні мотиви. Зараз у нас в кожному кутку кричать «Слава Україні», але нікого через це не вбивали, – цитує спільнота слова працівників Центру громадських зв’язків Харківської обласної міліції.