Головна Новини Як вибрати якісні навушники для дитини

Як вибрати якісні навушники для дитини

Дистанційне навчання диктує свої правила: звичний простір має бути переобладнано, щоб забезпечити комфортні умови для всіх учасників навчального процесу. А щоб сторонні звуки не заважали всім, хто знаходиться в кімнаті, варто придбати якісну гарнітуру, яка буде комфортною для юного власника.

5 важливих критеріїв вибору

Слух формується до повноліття, тому для дитини важливо замовляти якісні, сертифіковані моделі з можливістю обмежити гучність. В каталозі Eldorado.ua представлені спецільні дитячі навушники, в яких реалізована дана опція. Корисно орієнтуватися й на інші параметри:

  • тип навушників. Повнорозмірні або накладні — найбезпечніші та найкомфортніші варіанти. У молодшому віці використання вакуумних моделей чи вкладишів неприпустимо, інакше в дитини незабаром виникнуть проблеми зі слухом;
  • оголів’я. Поверхня має бути м’якою, приємною на дотик, з регульованим розміром конструкції. В іншому випадку головного болю та швидкої стомлюваності не уникнути;
  • якість збирання. Для виробництва повинні бути використані безпечні, гіпоалергенні матеріали, що мають гарну зносостійкість. Тому краще віддати перевагу товарам відомих виробників, які отримали чимало позитивних відгуків.

Щоб дитина оцінила подарунок, варто враховувати й дизайн моделі. Маленькі школярі захоплюються різноманіттям фарб і кумедними зображеннями, учні середньої школи частіше віддають перевагу лаконічним однотонним моделям.

навушники для дитини

Навушники для дитини: дротові чи бездротові моделі

При виборі варто враховувати такі особливості:

  • кабель — найвразливіше місце провідних девайсів. Його дуже легко пошкодити, особливо, якщо пристрій часто падає. З високою ймовірністю відремонтувати провід вже не вдасться, тому вся конструкція буде непридатна до подальшої експлуатації;
  • якщо дитина займається за комп’ютером, а не підключається до відеоконференції на смартфоні, існує можливість пошкодити не тільки навушники, а й монітор. Діти легко можуть відволіктися від навчального процесу та, забувши про кабель, зіпсувати усю гарнітуру та техніку.

Бездротові моделі дозволяють уникнути подібних ситуацій, але і вони мають досить істотний недолік — обмежений час автономної роботи. Середня тривалість навчального дня становить близько 6 годин, тому перед покупкою потрібно вивчити характеристики пристрою та оцінити параметри акумулятора. А також важливо не забувати регулярно заряджати девайс, щоб не залишитися без навушників під час дистанційних занять.