Головна Новини Вивезли з дому, били, зламали ребра: жертва борщівських ТЦКашників розповіла про знущання...

Вивезли з дому, били, зламали ребра: жертва борщівських ТЦКашників розповіла про знущання (Відео)

Як повідомляли раніше, чотирьом службовцям ТЦК та працівникові Борщівської міської ради, що на Тернопільщині оголосили підозри. Сьогодні у судових залах їм оголошуватимуть міру запобіжного заходу.

Під час брифінгу, начальник поліції області Сергій Зюбаненко розповів місцевим ЗМІ про потерпілих злочинної групи. Станом на сьогодні є офіційних шестеро потерпілих. Вони – різні за соціальним та матеріальним становищем.

Свідчення одного із них показали, попередньо закривши обличчя.

Чоловік – батько чотирьох дітей, отож мав право на бронь.  Потерпілий каже події розвивалися у квітні, посеред ночі до нього увірвалися чоловіки у військовій формі, почали бити ногами, вивели з хати та повезли у невідомому напрямку.

Чоловік вказував на свою бронь, за що отримав ще більші побої. Наступного дня його знову відвели в автомобіль, чоловік був переконаний, що його везуть у військкомат, натомість його відвезли на автобусну зупинку. Як з’ясувалося згодом, родичі потерпілого, зібрали і заплатили суму, яку вказали вимагачі, а саме 30 тис. грн. Чоловік про це навіть не здогадувався.

У потерпілого були поламані ребра, побої по всьому тілу. З часу побиття, він два місяці не виходив з будинку.

Сергій Зюбаненко сказав, що зловмисники вимагали викуп від своїх жертв у залежності від статків. Головний поліцейський області переконаний, що потерпілих врази більше, просить людей зголошуватися, не боятися ні морального, ні фізичного тиску, оскільки кривдників уже затримано.