Головна Новини Винних в смертельному ДТП в Личківцях покарають

Винних в смертельному ДТП в Личківцях покарають

ДТПЗавершено досудове розслідування резонансної дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце в с. Личківці Гусятинського району, в результаті якої один пасажир загинув, ще двоє осіб отримали тілесні ушкодження середньої важкості. Про це  повідомили  у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Відповідно до вимог ст. 214 КПК України відомості про це кримінальне переслідування внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та завершено досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у зазначеному кримінальному провадженні, складення обвинувального акту та його затвердження проведено у встановленні законом строки досвідченим працівником прокуратури області.

Відтак, обвинувальний акт, до якого долучено реєстр матеріалів досудового розслідування та розписку підозрюваного про отримання ним копії обвинувального акта направлені до суду.

Тепер підозрюваному, згідно з санкцією інкримінованого йому злочину, загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.