Головна Новини Водію Тернопільського ТЦК, якого затримали на хабарі, обрали міру запобіжного заходу

Водію Тернопільського ТЦК, якого затримали на хабарі, обрали міру запобіжного заходу

Фото ілюстративне

12 серпня, водію Тернопільського обласного ТЦК, якого затримали 8 серпня, суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Два місяці тримання під вартою з правом внесення застави — Тернопільський міськрайсуд 11 серпня обрав міру запобіжного заходу водію обласного ТЦК, якого запідозрили у зловживанні впливом і затримали 8 серпня.

Інформацію про це «20 хвилин» дізналися від власних джерел, згодом її підтвердили у Спецпрокуратурі.

Журналісти поцікавились в адвокатки підозрюваного, чи вноситимуть за її підозрюваного заставу.

Нагадаємо, 8 серпня на Тернопільщині затримали військового, який за 5000 доларів США допомагав громадянину покинути територію ТЦК.

За даними слідства, підозрюваний вимагав 5 тисяч доларів США у доставленого для звірки військово-облікових даних громадянина.

За ці гроші він мав вплинути на своїх колег та допомогти чоловіку покинути територію ТЦК. А також посприяти, щоб військовозобов’язаний не отримав бойову повістку і не був притягнутий до адміністративної відповідальності за несвоєчасне оновлення документів.

Після отримання всієї суми неправомірної вигоди підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України. 

Мова йде про водія ТЦК Ростислава Ф. Йому у червні виповнилося 43 роки, він уродженець одного із сіл колишнього Теребовлянського району, а проживає у с. Д. Тернопільського району. Розлучений і має на утриманні двох дітей.

11 серпня підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 242 240 грн.