Головна Новини Внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу в районі Авдіївки загинув Герой з Тернопільщини

Внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу в районі Авдіївки загинув Герой з Тернопільщини

Страшні звістки з клятої кривавої війни, одна за одною несуть нестерпний біль, сльози та розпач у наші родини, у нашу громаду. І кожна втрата до щему в серці…

Із глибоким болем повідомляємо, що в бою за Україну, її свободу і незалежність, внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих травм в районі населеного пункту Авдіївка, Донецької області 12 лютого 2024 року загинув наш земляк, солдат Володимир СТЕЦИШИН житель села Глибочок 31.05.1985 року народження.

Герой вірив у Перемогу України, він її наближав… Захисник вірою та правдою боровся з окупантом за нашу землю, за незалежність нашої держави, за життя та майбутнє кожного українця, проте не вдалось зберегти своє…Тепер Герой захищатиме нас із небес…

У пам’яті всіх, хто знав Володимира, він назавжди залишиться життєрадісним, щирим, сповненим сил і жаги до життя, вірним сином України, мужнім Героєм, справжнім патріотом!

Висловлює щирі співчуття рідним і близьким полеглого воїна Володимира! Схиляємо голови у скорботі.

Нехай душа загиблого Героя знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Зустріч тіла Володимира СТЕЦИШИНА відбудеться завтра 05.06.2024 року о 09.00 год. біля церкви Верховних Апостолів Петра і Павла в місті Борщеві.

Далі кортеж з тілом загиблого буде рухатися за маршрутом: вулицями: Ст. Бандери, І.Мазепи, Т.Шевченка (центр міста) і до села Глибочок.

Чин похорону воїна – Героя Володимира СТЕЦИШИНА відбудеться 06.06.2024 року о 11.00 год. в селі Глибочок.

Відповідно до розпорядження міського голови від 04.06.2024 року №03-05/119 в Борщівській міській територіальній громаді оголошено триденну жалобу з 04 червня по 06 червня 2024 року за воїном-Героєм Володимиром СТЕЦИШИНОМ, повідомили на сторінці громади.

Просимо приспустити прапори на державних та комунальних установах.

Вічна пам’ять Герою!