Головна Новини Віталій Кличко: Київ передав військовим на передову 100 тисяч грілок для тіла,...

Віталій Кличко: Київ передав військовим на передову 100 тисяч грілок для тіла, які столиця залучила від іноземних партнерів

Київ передав військовим зі штабу Сухопутних військ 100 тисяч грілок для тіла, які столиця залучила від іноземних партнерів. І сьогодні грілки відправили на передову на схід України.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Партія в 100 тисяч грілок для тіла, що залучила столиця від іноземних партнерів, прибула в Київ. Вже сьогодні ми їх передали військовим зі штабу Сухопутних військ і грілки вирушили на передову на схід України. Основними перевагами переданих грілок є самонагрів, розмір 10 на 13 см (що дозволяє розмістити їх у взутті, внутрішніх кишенях) та висока температура розігріву. Сьогодні, коли лютують морози, наші захисники потребують не тільки озброєння, а й відповідного спорядження та одягу, щоб воювати в умовах низьких температур. Тому, окрім дронів, засобів зв’язку, прицілів нічного бачення, автівок, столиця постійно передає на фронт термобілизну, грілки, генератори та інше найнеобхідніше, за чим звертаються бійці», – наголосив Віталій Кличко.