Головна Новини Військова прокуратура оприлюднила список всіх дезертирів з Тернопільщини

Військова прокуратура оприлюднила список всіх дезертирів з Тернопільщини

У військовій прокуратурі Західного регіону оприлюднили перелік осіб з Тернопільської області, які самовільно покинули військові частини та місця несення служби і по яких на даний час порушено кримінальні провадження.

“З метою встановлення об’єктивних обставин та поважності причин залишення військових частин та місць служби звертаємось до громадян з проханням допомогти встановити місце знаходження наступних осіб.

За наявності будь-якої інформації, яка допоможе у з’ясуванні зазначених обставин, просимо звернутися у військові прокуратури гарнізонів Західного регіону України” – йдеться у повідомленні.

Військова прокуратура Рівненського гарнізону розшукає Пейснера Володимира з Копичинець.
Військова прокуратура Тернопілського гарнізону розшукує Лахнюка Сергія з Тернополя та Добрянського Валерія з Чорткова.

Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону розшукує Починка В. з Чорткова та Рабик П. з села Жизнемир Бучацького району.

Військова прокуратура Ужгородського гарнізону розшукує Рінг Сергія з Чорткова, Максимишина Михайла з Бережан,Забурського Володимира з села Залужна, Стрельбіцький Степан з села Буриківці, Буярського Андрія з Мшанця, Носко Василь і Скалюк Андрій з Золотої Слободи, Школьний Микола з Тернополя, Ододюк Станіслава з Новосілки, Пелешок Івана з села Криве, Мельника Віктора з села Бернардівка, Іваськіва Сергія з села Силик.

Військова прокуратура Львівського гарнізону розшукує Федорів Ярослава з села Яблунів, Гудзя Ю. З Оришківців, Воліцкого Петра з села Ледське, Яцюк І. з Бережан, Швець В. з села Надорожнів, Ткачукова Василя з села Сураж, Вовка Миколу з Гаїв Шевченківських, Лисака Петра з Тернополя, Ремінного Ярослава з села Нараїв.