Головна Новини Відбулася рада підприємців

Відбулася рада підприємців

Відбулося чергове засідання Ради підприємців при облдержадміністрації за участю заступника голови ТОДА Василя Гецька та представників Головного управління ветеринарної медицини в області, інспекції з питань захисту прав споживачів в області, головного управління економіки облдержадміністрації.
Учасники засідання розглянули питання щодо виконання протокольних рішень регіональної Ради підприємців при облдержадміністрації, проблемних питань діяльності суб’єктів господарювання в рамках податкового законодавства, перспектив співпраці контролюючих органів регіону із регіональною радою підприємців.
Виступаючи перед присутніми Василь Гецько зазначив, що завдяки діяльності Ради можливо вирішити ряд питань щодо бізнес-середовища на місцевому рівні.

На засіданні Ради прийнято рішення направити конкретні пропозиції громадських формувань підприємців області до Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України щодо доповнень і внесення змін до Податкового кодексу та розглянутих проектів законодавчих актів.