Головна Новини Важка доля спіткала тебе: на фронті загинув молодий воїн з Тернопільщини

Важка доля спіткала тебе: на фронті загинув молодий воїн з Тернопільщини

Повідомляємо, що 6 жовтня помер військовослужбовець, мешканець села Козівка Гавара Микола Петрович (18.12.1982 р.н), який брав участь у війні з окупантом.

Чин похорону відбудеться сьогодні о 12.00 в селі Козівка, повідомили на сторінці Козівської селищної ради.

У мережі козівчани пишуть слова жалоби та скорботи за загиблим. Як з’ясувалося Микола ріс сиротою, батьки повмирали, коли він ще був зовсім дитиною, розповіла у ФБ Оля Попадюк.

Наш братику… Серце розривається від болю, знаючи, що Тебе вже з нами немає.

Важка доля спіткала тебе упродовж усього Твого, такого ще молодого, життя. Юнаком Ти залишився круглим сиротою, спершу похоронивши матір, згодом батька.

Життя наносило Тобі все нових і нових ударів долі.

У короткотривалих і нечастих телефонних розмовах з Тобою з самого пекла війни, постійно чулися неподалік від Тебе страшні звуки вибухів, Ти завжди спокійно віджартовувався, що нам не варто переживати, від нас це далеко, а тобі не страшно. Ти не раз розповідав, що загинув той чи інший Твій побратим, а у нього – сім’я, діти. В такі хвилини Ти говорив, що краще б Ти в той час був на позиції, бо Тобі не страшно помирати і Тобі нічого втрачати. Ти так багато не встиг… Не встиг любити, не встиг створити сім’ю. Не встиг радіти появі на світ своїх діточок…

Можливо, багато людей не знали Тебе справжнього, бо не всім дано розгледіти глибину людської душі, але Ти завжди був і назавжди залишишся в нашій пам’яті таким – відкритим, чесним, добрим. Саме таким – безстрашним, з гострим відчуттям правди і справедливості, борцем проти фальші і зла, щирим, добрим, з надзвичайно великої доброти серцем Ти назавжди вкарбуєшся в нашій пам’яті.

Хай земля, яку Ти так безстрашно відвойовував у запеклій боротьбі з ворогом, буде пухом, а Господь оселить Твою світлу і чисту душу в Царстві небеснім.