Головна Новини Валентин Хоптян сьогодні роздавав Честь і славу Тернопільщини

Валентин Хоптян сьогодні роздавав Честь і славу Тернопільщини

Хоптян

ХоптянГолова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян взяв участь в урочистому зібранні громадськості Гусятинщини, присвяченому Дню працівників сільського господарства та вручив відзнаки кращим працівникам галузі.
Зокрема, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу регіону, він вручив нагрудний знак «Честь і слава Тернопільщини» І ступеня Герою Соціалістичної Праці, ветерану сільськогосподарського виробництва Івану Сороколіту.
Нагрудним знаком «Честь і слава Тернопільщини» ІІІ ступеня нагороджено приватного підприємця, мецената Михайла Мацієвського.
Також підписано розпорядження голови ОДА про нагородження відзнакою «Честь і слава Тернопільщини» ІІ ступеня ветерана праці Любомиру Маланчука.
Також Валентин Хоптян вручив грамоти обласної державної адміністрації директору ПП «Вікнини» Василю Вахняру, голові агрофірми «Нічлава» Степану Коцірі, Клювинському сільському голові Марії Музиці, директору ПП «Хлопівецьке» Ярославу Романовському.
Вітаючи аграріїв із святом, керівник виконавчої влади області також зупинився на перспективах розвитку сільськогосподарської галузі загалом, та на важливості реалізації низки першочергових реформ, ініційованих Президентом України Віктором Януковичем.