Головна Новини В Тернопільському УБОЗі – новий керівник

В Тернопільському УБОЗі – новий керівник

Сьогодні, 15 січня, особовому складу управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Тернопільській області було представлено нового керівника. Ним став полковник міліції Анатолій Михайлович Лупійчук. 

Для офіційної зустрічі на Тернопільщину прибув начальник ГУБОЗ МВС України полковник міліції Станіслав Рогозін. Він зачитав наказ Міністра внутрішніх справ України Анатолія Захарченка про призначення Анатолія Лупійчука керівником обласного УБОЗу, а також висловив сподівання, що з приходом досвідченого оперативника підрозділ ефективніше викриватиме факти корупції та протистоятиме організованій злочинності.
Анатолій Михайлович Лупійчук не нова постать у міліцейських лавах Тернопільщини. Тривалий час він працював та очолював управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Тернопільській області.
Народився Анатолій Михайлович 20 травня 1961 року у місті Тернополі. Закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут. За фахом – економіст, правознавець. В органах внутрішніх справ з 1986 року.