Головна Новини В Тернопільській Свободі є один гомосексуаліст – стверджує регіонал

В Тернопільській Свободі є один гомосексуаліст – стверджує регіонал

Федик

ФедикДискусія «регіонала» Павла Федика та «свободівця» Романа Навроцького виникла під сесії обласної ради. Предметом суперечки стало звернення до глави держави, голови Верховної Ради і керівника уряду стосовно необхідності законодавчого захисту традиційних сімейних цінностей та моральності в українському суспільстві, http://gazeta1.com/

Найбільшим захисником сексуальних меншин в обласній раді виявився «регіонал» Павло Федик. Він не тільки особисто відмовився голосувати за даний проект рішення, а закликав не робити цього усю фракцію. За словами «регіонала», представники сексуальних меншин – це революціонери, тому таких людей тривалий час влада тримала під контролем. Зараз вони мають можливість отримати усі права і свободи, та жити на рівні з іншими громадянами.

Натомість «свободівець» Роман Навроцький звернувся до регіонала з проханням не захищати гомосексуалістів. На що у відповідь отримав репліку: «Не переживайте, більше я вас захищати не буду».

Варто віддати належне пану Навроцькому, який за такий гучний закид відреагував доволі стримано. Також не зовсім коректно «регіонал» висловився на адресу людей, які підписали таке звернення, а серед них, між іншим, вище духовенство області.