Головна Новини В Тернопільській ОДА початок кінця? Хоптян наводить порядок

В Тернопільській ОДА початок кінця? Хоптян наводить порядок

З доповіддю про роботу структурних підрозділів обласної та районних держадміністрацій щодо посилення виконавської дисципліни виступила на засіданні колегії начальник сектору контролю апарату ОДА Ганна Баран.

Вона зокрема зазначила, що за 10 місяців 2012 року видано 909 розпоряджень та 65 доручення голови обласної державної адміністрації.

Ганна Баран підкреслила, що в облдержадміністрації та райдержадміністраціях проводиться робота щодо підвищення рівня виконавської дисципліни на місцях, посилення контролю за виконанням завдань, визначених законодавством України, актами Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України і власними розпорядчими документами..

Заслухавши інформацію сектору контролю голова обласної державної адміністрації наголосив, що цьому питанню приділяється особлива увага, адже йдеться про виконання конкретних завдань, над якими повинні працювати органи виконавчої влади.

«Контроль за виконавською дисципліною буде посилено. За це персонально відповідають керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та районних державних адміністрацій», – запевнив Валентин Хоптян.