Головна Новини В ОДПІ новий заступник начальника

В ОДПІ новий заступник начальника

Наказом Державної податкової служби України від 13 серпня 2012 року №1537-О призначено Івана Васильовича Поліщука заступником начальника Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції. Колективу тернопільських податківців нового посадовця представила заступник голови ДПС у Тернопільській області Кочин Тетяна Михайлівна.

Вона зазначила, що Іван Поліщук пройшов усі щаблі податкової служби від рядового інспектора до заступника начальника, де зарекомендував себе як відповідальний, компетентний, толерантний та висококваліфікований працівник. Тетяна Михайлівна побажала новопризначеному заступнику плідної праці, цілеспрямованості у втіленні пріоритетів податкової служби на шляху перетворення її з фіскального відомства у сервісну службу європейського зразка.
Відтак, сьогодні керівний склад Тернопільської об’єднаної ДПІ Тернопільської області ДПС це – начальник інспекції Петро Миколайович Якимчук, перший заступник начальника Світлана Федорівна Гудима та заступники начальника Євген Васильович Воробець та Іван Васильович Поліщук, а також перший заступник начальника – начальник відділу податкової міліції Василь Володимирович Громляк.
Для довідок. Іван Васильович Поліщук народився 1 вересня 1971 року на Вінниччині. Фах економіста здобув у Тернопільській академії народного господарства, де навчався за спеціальністю „Фінанси і кредит”. Свою трудову діяльність розпочав в органах державної податкової служби з 1992 року. За тривалу і плідну працю Івану Васильовичу присвоєно спеціальне звання «Радник податкової служби I рангу».
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ