Головна Новини В обласній раді обіцяють віддати заборговані зарплати “під ялинку”

В обласній раді обіцяють віддати заборговані зарплати “під ялинку”

Заборгованість перед бюджетниками буде ліквідовано ще до новорічних свят. Про це повідомив голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Олександр Стадник.

     11 грудня 2012 року відбулося засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету, на якому розглянуто ряд важливих питань соціально-економічного та культурного розвитку області з прийняттям відповідних рішень.

          Одним із невідкладних, що не терпить затримки, було питання розподілу виділеної області додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості в сумі 49023,2 тис.грн.  розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2012 року №973-р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів і Міністерству регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства на 2012 рік».

           Прийнятим рішенням з даного питання постійна комісія Тернопільської обласної ради з питань бюджету відповідно до  пунктів 13, 15 рішення Тернопільської обласної ради від 5 січня 2012 року № 1310 « Про обласний бюджет на 2012 рік» погодила викладений в поданому Тернопільською обласною державною адміністрацією від 7 грудня 2012 року №02-5714/05-30 проекті рішення Тернопільської обласної ради «Про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік» розподіл обсягів додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджеті районним бюджетам та міському бюджету міста Тернополя.