Головна Новини «UNITIME». Світ побачив новий студентський глянцевий журнал

«UNITIME». Світ побачив новий студентський глянцевий журнал

У Тернопільському держаному медичному університеті з’явився свій глянцевий студентський журнал. З ініціативи Студентського Парламенту та за підтримки адміністрації університету днями вийшов друком перший випуск журналу «UNITIME».

На сторінках журналу зібрані найяскравіші події з життя університету, захопливі спецпроекти, знайомства з цікавими викладачами та студентами, вражаючі новини та відкриття.

«Цей журнал – дійсно молодіжний, цікавий, яскравий та амбіційний проект, який за підтримки керівництва університету має всі шанси на успіх, як у стінах нашого навчального закладу, так і поза його межами, – йдеться на сторінках журналу в соціальних мережах, – Перший номер, над який команда журналу працювала протягом двох місяців, як для початку — досить пристойний і, будемо сподіватись, що далі буде ще краще! Принагідно, запрошуємо до співпраці з редколегією якнайширше коло дописувачів, як зі студентів так і з викладачів університету».

Зовсім скоро відбудеться презентація першого випуску журналу «UNITIME». Колектив  проекту обіцяє багато приємних несподіванок і щиро запрошує слідкувати за анонсами на офіційних сторінках журналу в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/groups/1758535441129199/

https://vk.com/unitime_s