Головна Новини У Тернополі проблема туалет

У Тернополі проблема туалет

Туалет

ТуалетВідсутність громадських вбиралень у Тернополі залишається проблемою, до якої у міської влади руки так і не дійшли. Попри запевняння керівництва міста, що у всіх парках сьогодні є біотуалети, не кожен зважиться туди зайти. Що вже й казати про вбиральні ще так званого радянського взірця, пише За Збручем
В центрі міста такий громадський туалет сьогодні працює за Українським домом «Перемога». Щоправда потрапити тепер туди можна лише з одного боку. З іншого – на вулиці Олени Кульчицької – звичний прохід закриває новобудова. Але потрапивши у середину хочеться втекти звідти якнайшвидше.
Коли у нашому місті припинять скаржитись на відсутність туалетів залишається тільки здогадуватися. Вкотре про це згадали і під час звіту міського голови у ПК «Березіль». Єдине, що спромігся відповісти мер, це те, що майбутнє сьогодні – за біотуалетами.
– Сьогодні є можливості робити нові сучасні біотуалети, а не витрачати гроші на ремонти старих. По всіх парках стоять біотуалети, – сказав мер.
До слова, безкоштовні громадські вбиральні сьогодні можна знайти на дальньому пляжі, в парку Національного відродження, Привокзальному майдані, парку Шевченка, міському стадіоні та парку «Топільче». За гроші справити потребу можна на автовокзалі, в межах речового ринку на вулиці Шептицького та продовольчих ринках на вулицях Живова і Київській, на ринку «Сонячний» на бульварі Куліша та Новому ринку на вулиці Лепкого. Є платні громадські туалети на вищезгаданому бульварі Шевченка та залізничному вокзалі. Ціни різні – від 1 до 2 гривень.