Головна Новини У Тернополі платників податків будуть обслуговувати по новому

У Тернополі платників податків будуть обслуговувати по новому

Тернопільська об’єднана державна податкова інспекція продовжує робити кроки у перетворенні податкового відомства з фіскального органу у сервісну службу. Підтвердженням цьому є відкриття одного з найбільших на теренах Тернопілля центру обслуговування платників податків.
Відтепер мешканці обласного центру та Тернопільського району відчують переваги комфортного податкового обслуговування. Понад 7 тис. юридичних та майже 23 тис. фізичних осіб, які перебувають на обліку у Тернопільській об’єднаній ДПІ, зможуть заощадити час і зусилля, отримуючи необхідну довідкову чи консультаційну інформацію та подаючи звітність.
У центрі обслуговування платників податків надаватиметься 14 адміністративних та інформаційних послуг. Зокрема, тут прийматимуть податкову звітність, проводитимуть реєстрацію та облік платників, працюватиме громадська приймальня, кабінет центру сертифікації ключів, будуть надаватися консультації та роз’яснення.
Сподіваємось, що платники податків відчують переваги комфортного податкового сервісу і у відповідь зроблять крок назустріч – будуть своєчасно та в повному обсязі сплачувати податки.

Графік роботи центру: понеділок – п’ятниця: з 9.00 год. 20.00 год., субота: з 9.00 год. до 16.00 год., неділя – вихідний.