Головна Новини У Києві під час обстрілів загинула молода лікарка родом з Тернопільщини

У Києві під час обстрілів загинула молода лікарка родом з Тернопільщини

Серед вбитих внаслідок російської атаки на Київ 8 липня, лікар акушер-гінеколог, яка народилась на Тернопільщині, Світлана Поплавська, повідомляє 20 хвилин

Про загибель лікарки в соцмережах повідомив її однокласник, військовий Roman Yarish

— Попередній пост видалив фейсбук! Тому пишу ще раз! Вчора ворог вбив більше 40ка мирних жителів наших міст і біля 160ти поранених! Серед вбитих лікар-акушер пологового будинку моя однокласниця Світлана Поплавська, — написав чоловік. 

У соцмережах рідні та друзі загиблої поширюють співчуття з приводу втрати. 

Світлана Поплавська працювала лікарем акушер-гінекологом, УЗД-фахівецем, консультантом з питань сексології Медичного центру ADONIS.

Народилась у смт. Микулинці, що на Тернопільщині, згодом навчалась у Харківському національному медичному університеті на спеціальності «Гінекологія».

16 років жінка присвятила медицині. Її життя обірвалось внаслідок російського теракту. Без мами зростатимуть троє дітей. 

Нагадаємо, зранку 8 липня знову масовано атакувала ракетами Україну.  Внаслідок атаки рф по “Охматдиту” загинули двоє людей, також за медичною допомогою звернулося 32 поранених. Окрім того, з травмами госпіталізовано 8 дітей.

Загалом станом на 11.40 9 липня у Києві внаслідок російських ударів 8 липня загинуло 29 осіб, серед яких 4 дитини, та 117 людей постраждало, з них — 10 дітей.