Головна Новини У Головка четвертий “зальот” в прокурорів

У Головка четвертий “зальот” в прокурорів

Прокуратурою Тернопільської області відкрито кримінальне провадження стосовно народного депутата Михайла Головка, який кинув в натовп людей піротехнічний засіб – димову шашку. Тепер йому світить до 4 років позбавлення волі. Для Михайла Головка це вже четверте кримінальне провадження від того часу як він став народним депутатом. На його рахунку перешкоджання діяльності податковій міліції та зривання пагонів, побиття беркутівця, та «смачний» удар заступнику губернатора.  

«Присутній на заході Народний депутат України підпалив та кинув в учасників святкування та працівників міліції, які забезпечували громадський порядок, заздалегідь заготовлений піротехнічний  засіб димової дії» – йдеться в заяві прес-служби прокуратури Тернопільської області.

За даним фактом прокуратурою області 9 травня 2013 року стосовно Народного депутата України та інших осіб розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 КК України. (Хуліганство,  тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів   явної   неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Ті самі дії, вчинені групою осіб, – караються обмеженням  волі  на  строк  до  п’яти  років або позбавленням волі на строк до чотирьох років).