Головна Новини У Борщові зухвало “бомбанули” ювелірну крамницю

У Борщові зухвало “бомбанули” ювелірну крамницю

 До чергової частини Борщівського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від продавця магазину, розташованого у райцентрі, про те, що двоє невідомих у масках, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи ювелірними виробами. 
Не зважаючи на те, що правоохоронці одразу  ввели оперативний план «перехоплення», гарячими слідами зловмисників затримати не вдалося. На місці події працювала посилена слідчо-оперативна група, було проведено ретельний огляд крамниці та прилеглої території. Кількість та вартість викраденого встановлюється.
Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань. Заведене кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій.
Правоохоронці проводять активні оперативно-розшукові заходи з метою розкриття важкого злочину, встановлюють місце перебування зловмисників.
Працівники тернопільської міліції звертаються з проханням до громадян допомогти розкрити резонансний злочин. За описами свідків, експерти склали фотороботи підозрюваних.
     Прикмети одного із нападників: худорлявий, зростом 175 – 180 сантиметрів, обличчя овальне, смугляве, волосся темне, коротко стрижене. Був одягнений у коротку спортивну білу куртку, комбіновану збоків та на рукавах синіми і червоними вставками,  спортивні штани чорного кольору. Його приблизний вік 30-35 років.

      Інший підозрюваний  –  вік приблизно 40-50 років, на зріст 190 – 195 сантиметрів, спортивної статури, волосся з сивиною,  очі карі. Був одягнений у коротку спортивну зимову куртку чорного кольору, темні спортивні штани.
  
      Хто володіє інформацією про розшукуваних, телефонуйте у Тернополі: (код 0352) 27-12-58, у місті Борщові: (код 03544) 2-18-48, або на мобільний номер 067 7941321.