Головна Новини У Білобожниці жінка отримала опіки, намагаючись підпалити суху рослинність

У Білобожниці жінка отримала опіки, намагаючись підпалити суху рослинність

25 вересня в селі Білобожниця Чортківського району трапилась надзвичайна подія, що вкотре підтверджує важливість дотримання правил пожежної безпеки. Місцева мешканка 1973 року народження зазнала травмування, намагаючись підпалити суху рослинність на власній присадибній ділянці. Жінка зазнала термічних опіків 18% тіла внаслідок спалаху парів бензину, який використовувався під час підпалу. Наразі потерпілу госпіталізовано до лікувального закладу.

Цей випадок є черговим нагадуванням про небезпеку, пов’язану з необережним поводженням із вогнем. Спалювання сухої рослинності – це не лише порушення правил пожежної безпеки, а й величезна загроза для життя людей та навколишнього середовища.

Нагадуємо, що згідно з законодавством, спалювання сухої рослинності заборонено! Це може призвести до тяжких наслідків: від серйозних травм до масштабних пожеж, які вимагають оперативного реагування рятувальних служб, повідомили у ДСНС.

Будьте обережні та свідомі — дотримуйтеся правил пожежної безпеки. Бережіть своє життя і життя тих, хто вас оточує. Рятувальники завжди готові прийти на допомогу, але ваша обережність може запобігти багатьом трагедіям.

Читають також: У Хоросткові вогонь забрав молоде життя