Головна Новини “Тітушки” напали на Олега Сиротюка

“Тітушки” напали на Олега Сиротюка

олег сиротюкБлизько години тому у Кременчуці на Полтавщині сталася сутичка між правоохоронцями, “тітушками”, а також мітингувальниками, народними депутатами. Правоохоронці й найманці намагалися забрати з автомобіля швидкої допомоги активіста місцевого Майдану Ігоря Чадюка, у якого стався гіпертонічний криз. Містяни разом із парламентарями обороняли його. Під час сутички постраждали народні депутати України від ВО “Свобода” Юрій Бублик та Олег Сиротюк.
«Покидьки з Межигірря остаточно себе дискредитують, правоохоронці працюють пліч-о-пліч з «ті тушками». Зараз багато хто на сході зрозумів кого вони обрали до влади. Хлопці в органах, звільняйтесь негайно поки є така можливість», – написав на своїй стрінці у Фейсбуці Олег Сиротюк.
Із самого ранку біля будинку Ігоря Чадюка чергували правоохоронці. Місцеві ЗМІ повідомляли про можливе затримання активіста. Однак двері були зачинені й ніхто не відчиняв. На місце приїхали працівники ЖЕКу з болгаркою. Також прибули адвокати, небайдужі містяни, народні депутати Юрій Бублик та Олег Сиротюк. Парламентарі вимагали продемонструвати їм рішення суду й пояснити, на яких підставах правоохоронці хочуть зробити обшук у квартирі. Однак чітких відповідей їм ніхто не міг надати. Після відкривання дверей правоохоронці почали робити обшук, а в Ігоря Чадюка стався серцевий напад. Громада викликала швидку, однак у той час, коли лікарі госпіталізовували активіста, до автомобіля підійшли правоохоронці, “тітушки” й намагалися забрати його. Громада з нардепами стала на захист Чадюка. Виникла сутичка.
“Постанова суду на обшук написана з численними порушеннями. Жодних підстав для затримання активістів міліціянти нам не назвали. Ба більше, вони так хотіли забрати Чадюка, що намагалися витягти чоловіка зі швидкої. Спільно з так званими “правоохоронцями” працювали “тітушки”. У них громада упізнала тих самих людей, які сьогодні вдень напали на штаб “Майдану” у Кременчуці, серед них і переодягнені міліціянти в штатському(!). Репресивна машина працює такими темпами та методами, що максимально розхитує сама себе і незабаром завалиться”, – зазначив нардеп-свободівець Олег Сиротюк.
Під час оборони автомобіля швидкої допомоги постраждали Юрій Бублик та Олег Сиротюк. Коли авто під’їхало з активістом до лікарні, на вході їх теж чекали “тітушки”. Нардепи прорвавши їхню оборону, провели активіста із серцевим нападом до лікарів. Нардепи отримали декілька синців повідомляє Газета Свобода