Головна Новини Тягнибок на Водохрещу приїде до побратимів в Тернопіль

Тягнибок на Водохрещу приїде до побратимів в Тернопіль

ТягнибокЛідер всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок не планує на свято Водохреща перепливати Дніпро, як це він зробив на День незалежності. Натомість 19 січня націоналіст візьме участь у святкуванні 100-річчя від дня народження одного з провідників ОУН Ярослава Стецька на Тернопільщині.
Про це Тягнибок розповів у коментарі Gazeta.ua.
Зокрема, за словами політика, у щедрий вечір – з 18 на 19 січня – він буде на Кіровоградщині, де проходять місцеві довибори, з метою підтримки кандидата від ВО “Свобода”.
Разом з тим, на саме Водохреща Тягнибок поїде до Тернопільської області.

“19 січня – 100 років від дня народження Ярослава Стецька. Я буду у родинному селі Стецька на Тернопільщині. Там будуть відбуватись урочистості з нагоди народження цього одного з ідеологів ВО “Свобода”, – наголосив свободівець.

Він розповів, що свободівська “Програма захисту українців” та ідеологія сучасного українського соціал-націоналізму формувалась під впливом статті Ярослава Стецька “Дві революції”.
“У ній він описує революцію Мазепи і Хмельницького і чітко пояснює необхідність гармонійного поєднання соціальної і національної засад”, – додав Тягнибок.