Головна Новини Тернополянин переміг на Кубку України зі змішаних єдиноборств

Тернополянин переміг на Кубку України зі змішаних єдиноборств

Тернополянин Богдан Волошин переміг на Кубку України зі змішаних єдиноборств у ваговій категорії 77 кілограмів. Змагання відбувалися з 15 по 17 грудня у Києві. Там спортсмен з Тернополя провів два поєдинки, які завершив достроково, повідомляє Суспільне

Про це розповів Суспільному спортсмен Богдан Волошин.

За його словами, у цій категорії змагалися семеро спортсменів.

“В фіналі проти мене був спортсмен з Києва. Мені вдалося його перемогти в першому раунді. З ним було трохи простіше, бо він почав відкриватися, як почав підійматися в стійку, після мого кидка”.

Переможець Кубку України зі змішаних єдиноборств Богдан Волошин

Нагорода Богдана Волошина. Фото: Суспільне Тернопіль

Понад три роки тренує Богдана Всеволод Маліченко. Зі спортсменом відпрацьовують тактику ведення бою. Тренується Богдан Волошин двічі на день. Підготовка до Кубка України тривала два місяці.

“Кубок України, чемпіонат України — це завжди високий рівень, хороша конкуренція зі спортсменами. Ми билися в віковій категорії 18-20 років. Є ще категорія 21+, від 20 років і старше. Суперники Богдана були 18-20 років. Ми не знали хто буде суперниками в нього. Взнали вже, власне, на самих змаганнях. Підготовку ніяк не змінювали”.

Тренер Всеволод Маліченко

Всеволод Маліченко. Фото: Суспільне Тернопіль

За чотири роки Богдан Волошин провів 22 поєдинки, 16 із них переміг. До цього займався кікбоксингом і джиу-джитсу.

“В змішаних єдиноборствах є всі види спорту. Потрібно знати, як удари в стійці наносити, як кинути свого суперника, як його контролювати на землі, як знайти больовий прийом. Потрібно знати захист, якщо суперник буде використовувати ці прийоми, техніки проти тебе. Треба поєднувати тренування, фізичну підготовку і технічну”.

Тренер і спортсмен

Всеволод Маліченко і Богдан Волошин. Фото: Суспільне Тернопіль

Це перша перемога Богдана Волошина на Всеукраїнських змаганнях. Чоловік розповів про завдання, які ставить собі у цьому виді спорту.

“Моя ціль — стати найсильнішим бійцем світу. Спершу, як я починав тренуватися, моя ціль була пояс UFC, але я поставив більшу ціль. Це ж потрібно провести кілька захистів поясу UFC, завоювати його в іншій ваговій категорії. Відповідно, стати кращим бійцем”.

Всеволод Маліченко і Богдан Волошин

Терен і спортсмен. Фото: Суспільне Тернопіль

Зараз спортсмен готується до чемпіонату України, який відбудеться навесні наступного року.