Головна Новини Тернополянин “окучує” Полтавщину

Тернополянин “окучує” Полтавщину

240x180n_photo_ef89e82b04bb9078821abc8a76ccc59313–14 вересня 2013 року народний депутат України, уповноважений парламентської фракції ВО “Свобода” у Полтавській області Олег Сиротюк провів низку зустрічей з мешканцями краю. Націоналіст прозвітував перед громадою про роботу фракції у парламенті, окреслив політичну ситуацію в державі та поспілкувався з людьми про місцеві проблеми.

13 вересня Олег Сиротюк зустрівся з мешканцями селища Нові Санжари, міста Кобеляки та селища Білики Кобеляцького району. Людей цікавила позиція свободівців щодо торговельних війн з Росією, підписання Угоди про асоціяцію з ЕС, розпочата чинним режимом нова інформаційна війна проти націоналістів. Ішлося також про блокування місцевих б’юджетів, відсутність коштів у місцевих громад та постійне свавілля чинуш. 14 вересня Олег Сиротюк відвідав у місті Лубни Всеукраїнський з’їзд громадських чорнобильських організацій, згодом провів зустріч із громадою селища Решетилівка.

“Людям болить їхнє майбутнє, бо вони не знають, чого ще можна очікувати від уряду Януковича-Азарова та місцевих “регіональних” чиновників. Громади знають про блокування місцевих б’юджетів, яке означає, що влада знову залазить у їхні кишені, а гроші громади замість ремонтів шкіл, ФАПів, доріг ідуть “сім’ї”. Відомо полтавцям і про лобістські законопроєкти, які “регіонали” хочуть протягти, щоби за рахунок пересічних українців вирішувати свої бізнесові проблеми. Обридло безпідставне постійне поливання брудом депутатів-свободівців, роботу яких народ бачить на власні очі. Говорили й про негайне реформування судової та правоохоронної систем. Присутні на зустрічах полтавці підтримують лінію “Свободи” у питаннях підписання Угоди про асоціяцію з ЕС. Можновладців-“регіоналів” люди називають безхребетними у ситуації з загибеллю українських моряків і торговельній війні з Росією.

Найбільше люди нарікали на безчинства місцевих чинуш, які проти волі громад роздають їхні землі, закривають школи. Однак люди вже не мовчать, говорять відкрито про негідників, які намагаються нажитися на них, і готові відстоювати свої законні права”, – резюмував після зустрічей Олег Сиротюк.