Головна Новини Тернополяни спалили 28 мільйонів!

Тернополяни спалили 28 мільйонів!

З початку 2012 року в Тернопільській області виникло 900 пожеж, на яких загинуло 45 людей. Економічні втрати від пожеж складають 27 мільйонів 838 тисяч гривень, повідомили «Номер один» у прес-службі територіального управління МНС у Тернопільській області.

Основними причинами загибелі людей є необережне поводження з вогнем, що складає 441 випадок.

Аналіз свідчить що найбільше пожеж, а це 64% від загальної кількості, виникає у житловому секторі. Безпосередньо у житлових будинках та квартирах виникло 257 випадків горіння.

Лише за минулі вихідні з причини необережного поводження з вогнем в області загинуло троє людей.

Управління Держтехногенбезпеки у Тернопільській області вкрай стурбоване ситуацією що склалася і закликає мешканців області бути особливо уважними та обережними!

Шановні жителі області, дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки, не користуйтесь несправними і саморобними електроприладами, стежте за пічним опаленням, не паліть в ліжку і не залишайте без нагляду дітей. Саме елементарна байдужість, необережність в поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів і пічного опалення найчастіше призводять до трагедії.