Головна Новини Тернополяни поскаржились: у місті оштрафували заклад громадського харчування

Тернополяни поскаржились: у місті оштрафували заклад громадського харчування

Інспектори муніципальної інспекції ТМР оформили адмінпротокол на заклад громадського харчування за самовільне розміщення рекламного банера.

Реагуючи на звернення тернополян про незаконне розміщення банера (реклами) на перехресті вулиць Василя Симоненка – Володимира Великого, працівники управління муніципальної інспекції виїхали на місце події.

Після обстеження території, спільно з поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами ВП ПП Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області старшим лейтенантом Філюком М.В., виявлено самовільно розміщений банер. В ході роботи встановлено, що реклама належить закладу громадського харчування та була розміщена без належних дозвільних документів.

Згідно з виявленими фактами, було встановлено особу порушника, в діях якої вбачаються порушення правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади. На правопорушника оформлений адміністративний протокол за ст.152 КУпАП, а також надано припис для негайного демонтажу реклами, з метою недопущення візуальної інформаційної забрудненості нашого міста.