Головна Новини Тернополяни можуть подати свої документальні фільми про права людини

Тернополяни можуть подати свої документальні фільми про права людини

Фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA за підтримки Школи журналістики Національного університету Києво-Могилянська академія оголошує конкурс анімаційних роликів.

Конкурс відбудеться у 2 етапи. До 23 березня 2012 року організаційний комітет Фестивалю відбере кращі з надісланих робіт. 24 березня обрані роботи буде завантажено на Vimeo, після чого розпочнеться відкрите голосування, взяти участь у якому зможе кожен. Голосування триватиме до 12:00 28 березня. Після цього буде визначено переможця конкурсу (за найбільшою кількістю голосів).

Завданням конкурсу є створення анімаційного ролика, який би найкраще втілював дух Фестивалю, та запропонував би найбільш цікаву інтерпретацію його гасла – «Перемагай щодня!». Серед бажаних вимог до учасників конкурсу – наявність цікаво обіграного символу фестивалю – штангіста – та залучення теми стріт-арту як акценту цьогорічного фестивалю. У якості звукового супроводу рекомендуємо використовувати музику офіційного промо-ролика фестивалю. За бажанням авторів, також може бути задіяний будь-який інший музичний супровід.

Докладніше з технічними умовами конкурсу можна ознайомитися тут

Кінцевий термін подачі робіт – 23 березня 2012 р.

Переможці отримають почесні дипломи, запрошення на вечірку-закриття фестивалю та матимуть унікальну можливість продемонструвати свої доробки широкому колу глядачів Фестивалю.

Роботи надсилайте Дарині Бассель на адресу daryabassel@gmail.com

Телекритика