Головна Новини Тернополянка дізналася про звільнення з полону свого хлопця під час акції на...

Тернополянка дізналася про звільнення з полону свого хлопця під час акції на підтримку полонених

14 вересня, повернувся із полону хлопець тернополянки Анастасії Крисак Назар Харів. Дівчина не бачила його понад два роки.

Анастасія розповіла Суспільному, що дізналася про обмін якраз під час акції на підтримку полонених, які вона організовує щотижня.

Військовополонені

Анастасії Крисак, організаторка акцій на підтримку полонених. Суспільне Тернопіль

“Всі дзвонять, мене вітають, а я стою з тими плакатами, і не розумію, з чим. Потім за 10 хвилин мені вже подзвонили бійці з “Азову”, які бачили списки тих, кого обміняли. Я зразу подзвонила його братові, він теж іще нічого не знав. Зараз звільнених везуть у госпіталь. Чекаю на дзвінок від Назара. До речі, одна з учасниць наших автопробігів сьогодні дочекалася сина з полону. Коли я її вітала, то навіть не здогадувалася, що за мить уже будуть вітати мене”.

Анастасія каже, що вже в перших публікаціях уважно почала роздивлятися світлини нинішніх звільнених з полону.

“Я з надією шукала свого Назара. Бачила когось подібного, але не могла впізнати, бо за два роки він змінився, а фото зроблене здалеку”.

Дівчина розповідає, що й надалі буде організовувати заходи на підтримку полонених.

“Хоч дорогу мені людину вже повернули з полону, та я не перестану регулярно влаштовувати акції підтримки. Наших ще багато в полоні, мета — зробити все можливе від нас, щоби їх обміняли”.