Головна Новини Тернопільський інвестфорум вітає влада

Тернопільський інвестфорум вітає влада

У обласну державну адміністрацію надходять привітання, адресовані організаторам та учасникам Міжнародного інвестиційного форуму, який відбудеться 27-28 квітня 2012 року в м.Тернопіль.

«Вважаю, що проведення вказаного заходу має всі передумови та можливості стати дієвим інструментом для всебічної презентації інвестиційного й економічного потенціалу Тернопільщини, демонстрації її провідних галузей економіки та перспективних інвестиційних проектів серед присутніх українських і зарубіжних представників», – йдеться у листі голови Херсонської обласної державної адміністрації Миколи Костяка. –
Сподіваюся, що під час проведення вищевказаного заходу тернопільські регіональні виробники отримають слушну нагоду для встановлення певних ділових контактів, а також представлення серед присутньої аудиторії своєї високоякісної конкурентоспроможної продукції».

Вінницький міський голова Володимир Гройсман у своєму листі зазначив, що питання розширення міжнародної співпраці, залучення інвестицій в регіональний розвиток є вкрай необхідним та актуальним та висловив подяку за запрошення взяти участь у форумі.

Також вітання на адресу учасників VII Міжнародного інвестиційного форуму надійшли від голови Донецької ОДА А.Шишацького, Дніпропетровської ОДА О.Вілкула, керівництва Ради міністрів Автономної Республіки Крим, Сумської облдержадміністрації та Севастопольської міської ради.