Головна Новини Тернопільські волонтери допомогли облаштувати СТО військовим на сході

Тернопільські волонтери допомогли облаштувати СТО військовим на сході

Тернопільські волонтери “Десантно-козацького рою” передали на схід інструменти, щоб облаштувати станцію техобслуговування для військових.

Про це Суспільному розповів волонтер Володимир Старко.

Волонтери передали евакуатор, компресор, манометр, пневмопістолет для розпилення рідин, шліфувальну машинку та шуруповерт.

волонтери допомогли облаштувати СТО військовим на сході

Обладнання для СТО. Фото: Суспільне Тернопіль

“Маємо зварювальний апарат, вставляється в нього електрод, затискається і можна ним варити. Виставляється потрібна напруга “.

Тернопільський волонтер Володимир Старко

Волонтер Володимир Старко. Фото: Суспільне Тернопіль

Волонтер Володимир Мосейко розповів, що з фінансуванням проєкту допомогли діаспора в Америці, польські, італійські, латвійські та англійські організації. Чоловік каже, до них з проханням допомогти облаштувати СТО звернулися військові.

допомога для ЗСУ

Компресор. Фото: Суспільне Тернопіль

“Це потрібно для мобільності. Прострілюють колеса, виходять з ладу автівки. Щоб швидше могли ремонтувати машини, то ми вирішили допомогти зробити їм СТО. Допомагали, допомагаємо, будемо допомагати Збройним силам України, всім чим можемо”.

Волонтер Володимир Мосейко

Волонтер. Фото: Суспільне Тернопіль

Шурупокрут для ЗСУ

Шуруповерт. Фото: Суспільне Тернопіль

На СТО вже працюють 5 військових і планують залучати ще людей. Ремонтувати будуть як військові, так і волонтерські машини. Також разом з інструментами передають евакуатор, на якому повезуть автомобіль для бійців. Волонтер Олександр доставив цей вантаж до бійців.

Волонтер з Тернополя Володимир Мосейко

Волонтер Володимир Мосейко. Фото: Суспільне Тернопіль

Автор: Владислав Андросенко