Головна Новини Тернопільські туристи представили область у Запоріжжі

Тернопільські туристи представили область у Запоріжжі

Представники управління з питань туризму Тернопільської облдержадміністрації взяли участь у ІХ Спеціалізованій міжрегіональній виставці «Відпочинок. Туризм. Курорт-2012», яка відбулася у виставковому центрі «Козак-Палац» м. Запоріжжя.

На виставковій експозиції «Тернопілля туристичне» всім відвідувачам була запропонована рекламно-презентаційна продукція історико-архітектурних заповідників, санаторно-курортних закладів, закладів розміщення, туристичних фірм, а також путівники, маршрути та туристичні карти Тернопільщини.

На виставці були представлені:
• туроператори, турагентства;
• санаторії, курорти;
• готельний бізнес;
• музеї, заповідники;
• обладнання та аксесуари для спорту та активного відпочинку;
• технології та обладнання для здорового способу життя.

В загальному, з матеріалами туристичного спрямування на стенді Тернопілля ознайомились близько трьох тисяч відвідувачів, які отримали інформацію з презентаційних матеріалів та представленого фото-банера управління, на якому відображено найпривабливіші туристичні перлини нашої області. Кожен відвідувач експозиції, завдяки компактній розсувній стійці з різноманітною туристичною рекламно-презентаційною продукцією про туристичний потенціал області, міг вибрати собі ту інформацію, яка його найбільше зацікавила. Великою популярністю користувалася Туристична карта-банер «Тернопільська область. Туризм і рекреація».
Під час роботи на виставці, усіх учасників та візитерів експозиції «Тернопілля туристичне» представники управління запрошували на ІV Західноукраїнську туристичну виставку – фестиваль, яка відбудеться у травні в м. Тернопіль.