Головна Новини Тернопільські перевізники попередили керівника Податкової (відео)

Тернопільські перевізники попередили керівника Податкової (відео)

DSCN2838Вчора,  відбулися збори членів АсМАП України Тернопільської області на яких, перевізники висловили занепокоєння непоодинокими випадками вимагання хабарів посадовими особами Тернопільської ОДПІ ГУ Міндоходів та зборів.

Відповідну заяву вони озвучили вчора. Ініціативна група на чолі з керівником І. Т. – Березовиця Інаком О. А. поспілкувалася із в. о. голови Міндоходів в Тернопільській області і досягла домовленості. Олег Інак на зборах заявив що «Якщо тобі повертають ПДВ то 70 % треба віддати хабара.  Воробець такого незнає, не хоче чути, він буде з цим боротися, дав нам слово».

Також перевізники передали Є .Воробцю заяву копію якої надіслали в СБУ і в Кабінет міністрів,  в ній  йдеться, що  “Керівництво податкового органу спонукає транспортні підприємства регіону до дачі хабарів у вигляді “відкатів” за відшкодування податку на додану вартість”.

Також, пообіцяли, що якщо випадки хабарництва чи несанціонованих перевірок будуть повторюватися, то за пів години представники перевізників будуть на прийомі в керівника податкової, і їхні машини будуть блокувати вхід в Міндоходів.