Головна Новини Тернопільські медики врятували “критчного” пацієнта, який потребував особливого підходу

Тернопільські медики врятували “критчного” пацієнта, який потребував особливого підходу

Бригада підстанції №3 Тернопільської станції Е(Ш)МД вкотре продемонструвала чудовий результат злагодженої роботи. Як результат – ще один врятований пацієнт.

На «швидку» зателефонував батько 40-річного пацієнта, який перебував у критичному стані та потребував особливого підходу до госпіталізації через свою надлишкову вагу.

6 бригада у складі фельдшера Соцького Геннадія, фельдшера Соцької Любові та водія Корчемного Віталія на місце прибула оперативно, швидко оцінила стан пацієнта, який супроводжувався потьмаренням свідомості, тахіаритмією, низьким тиском, та надала першу медичну допомогу.

«Наступним кроком мало бути його транспортування до лікарні, яке вдалося здійснити завдяки допомозі аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Наші медики в тандемі з рятувальниками спрацювали максимально професійно і злагоджено, завезли тернополянина в комунальний міський заклад охорони здоров’я і подарували йому шанс на щасливе завершення історії. Стан хворого на даний час задовільний», – розповідають в КНП “ЦЕМД та МК” ТОР.

Вже після інциденту фельдшері отримали подяку від рідних пацієнта за чудову фахову роботу, командний дух і приклад грамотного вирішення кризових ситуацій.