Головна Новини Тернопіль очима тих, кому не байдужий (конкурс)

Тернопіль очима тих, кому не байдужий (конкурс)

Тернопіль
Фото Silver Lisa

16 січня 2012 року з ініціативи громадської організації «Молодіжна Альтернатива» стартував Всеукраїнський конкурс «Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий».

Мета конкурсу – підвищити рівень обізнаності молоді про становлення інститутів місцевого самоврядування та відповідність цих процесів загальноєвропейським трендам, презентувати регіони України на національному та міжнародному рівні.

У ході конкурсу активна молодь матиме можливість презентувати свій регіон/місто/населений пункт крізь призму розвитку в ньому інститутів місцевого самоврядування, становлення європейських правових систем та європейських моделей розвитку.

Тематика презентації:

«Інститути місцевого самоврядування у твоєму місті – ЧОМУ ТОБІ ЦЕ НЕ БАЙДУЖЕ» (презентація регіону-міста крізь призму розвитку в ньому інститутів місцевого самоврядування у відповідності до європейських традицій цього інституту);

«Від Магдебурга до твого міста» (презентація регіону-міста крізь призму відповідності його інститутів місцевого самоврядування європейському праву);

«Разом у європейському домі» (презентація регіону-міста крізь призму виявлення чи доведення ознак його спільності з європейськими моделями розвитку).

Кращі ессе, презентації будуть розміщені в мережі You Tube, Facebook, у друкованому виданні.

Призери конкурсу отримають грошову винагороду під час фінальної конференції у м. Київ.

У Каневі підтримка проекту відбувається відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Канівського міськвиконкому (т.3-74-43, Лебедєва Лариса Іванівна).

Подача анкет та електронних версій робіт на участь у конкурсі здійснюється до 15 лютого 2012 року за адресою: mol-alt@yandex.ru, за поштовою адресою: Молодіжна Альтернатива, м.Київ, вул. Обсерваторна 11/1, офіс 214.

Форма анкети та детальна інформація про Конкурс оприлюднені на сайті www.ya.org.ua .