Головна Новини Страхуючи життя ви можете фінансувати збройні сили РФ

Страхуючи життя ви можете фінансувати збройні сили РФ

Про це повідомляє голова Тернопільського осередку  ГО Ідея Нації Олексій Станько на сторінці у Фейсбук. Та закликає бойкотувати фінансовий бізнес окупантів.

“Невизнана війна Росії проти України продовжує вимагати від усіх нас активно долучатись до боротьби, і мова ведеться не лише про військовий, але і про громадянський обов’язок стати на захист держави, навіть в магазині під час покупок, у банку при оформленні позики чи в страхових компаніях під час оформлення соціальних полюсів…
Погляньте довкола. Після двох років війни в Україні продовжують функціонувати та збагачуватися десятки компаній, які прямо або опосередковано підтримують економіку окупанта. Такими компаніями є «Сбербанк Росії», «ВТБ», ПАТ Банк «Траст», ТДВ «СК «Альянс Україна», ПрАТ «СК «Довіра та гарантія», ПрАТ «СК «Гута-Україна», ПрАТ «Гарантія Життя», ПрАТ «СК «Просто-страхування», ПрАТ «Провідна», ПрАТ «СК «Інго-Україна»,ПрАТ «СК «Інго-Життя», ПрАТ «Альфа Страхування», ПрАТ «ХДІ Страхування», ПрАТ «СК «Ренесанс життя».

Земляки, друзі, звертаюсь до Вас із закликом – не розміщати депозитні вклади, не оформляти кредитні зобовязання у відділеннях банківських установ з російським капіталом, не користуватись послугами страхових компаній, які прямо чи опосередковано економічно сприяють окупанту” – йдеться у повідомленні.